RUSAB LOGO
VI ÄR ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR:

MerxTeam är en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter samt profilprodukter. MerxTeam har ett brett sortiment  inom profilbranschen med profil- och köksprodukter avsedda för företags- och konsumentmarknaden.

Varumärket Exxent ägs av MerxTeam som är en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Exxents produktsortiment är synonymt med stilren, funktionell, svensk design och kvalitet. De är rejäla och tåliga för att klara det höga tempot och den tuffa vardagen i ett professionellt kök. Något som gjort Exxent till en favorit hos många kockar.

RATIONALs mål är att erbjuda sina kunder största möjliga nytta inom varm matlagning. RATIONAL är idag marknadsledande på den svenska marknaden med stor marginal, den positiva trenden fortsätter tack vare innovativa lösningar och ständig utveckling samt att RATIONAL alltid sätter sina kunders behov främst.  Man ska känna sig trygg med RATIONAL!

Vara metallindustri är en Svensk tillverkare av storköksutrustning. Vara Metallindustri är en av Sveriges äldsta tillverkare av stekbord till professionella kök. Mest kända för den klassiska VK-serien av Warabordet som finns i flera olika storlekar och utföranden.

Porkka är specialiserad på kylmöbler och kylprojekt. Porkka levererar kyl och frys lösningar under varumärken som Huurre och Porkka

Patina är en komplett leverantör med ett brett sortiment av kvalitets produkter till restaurang & storköksmarknaden i Norden, samt egen designade produkter inom vissa områden.
Utöver sitt breda storkökssortiment har Patina även produkter med bra kvalitet och konkurrens kraftiga priser till konsument marknaden.

HOSHIZAKI tillverkar ismaskiner av högsta kvalitet och är störst i världen på just ismaskiner.

Xantia är ett varumärke som erbjuder produkter anpassade för restaurangbranschen. Allt från köksredskap, serveringsfat, flätade korgar, gjutjärnsformar till serveringstillbehör och flera olika porslinserier. Xantia porslin är inte bara vackert att titta på, det är tåligt och klarar de krav som ställs på porslin som används på restauranger och caféer. 

Duni levererar innovativa dukningskoncept och kreativa förpacknings- och take-away-lösningar. Allt Duni erbjuder har utformats för att skapa goodfoodmood och är resultatet av årtionden av specialisering när det gäller material och design.